medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Det finns pengar att spara med vårt DHL-avtal

Att vi har ett bra avtal för våra medlemmar med DHL visste vi sedan tidigare. Vår statistik visar att det finns mycket pengar att spara för er som skickar paket.

Som enskild handlare kan man genom detta få betydligt bättre villkor för frakter såväl in till, som ut från, ditt företag.

- När vi gjorde en jämförelse i maj visade det sig att man för ett medelstort paket betalar 52 kronor jämfört med ordinarie pris 140 kronor! Det kallar jag verkligen ett kanonavtal, säger Berit Gibbs, ansvarig för administrationen av Butikernas olika avtal.

- Vi uppmanar därför alla medlemmar som skickar eller tar emot paket att kontakta sin branschorganisation för att få mer information om avtalet. Det går också bra att höra av sig till mig eller till vår kontakt på DHL.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 08-505 970 41
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 031-752 11 32