medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Tillsammans mot den dubblerade arbetsgivaravgiften

Branschorganisationen för bagerier och konditorier vet hur höjda arbetsgivaravgifter påverkar möjligheten att anställa. Därmed blir det också svårare för ungdomar under 25 år, på små och stora orter runt om i Sverige, att få sitt första jobb på ett bageri eller konditori.
- Men tillsammans har vi förmågan att påverka och förändra, genom att berätta om våra personliga erfarenheter för de som sitter på makten, säger Martin Lundell, vd i Sveriges bagare och konditorer.

Bagare och konditorer slåss för fikats överlevnad och därför har de skapat filmer där du som tittare kan ta del av de höjda arbetsgivaravgifternas konsekvenser. Hjälp oss att rädda tusentals ungdomsjobb genom att få politikerna att sänka arbetsgivaravgiften för unga under 25.

- Titta på filmen och dela den på dina sociala kanaler och få fler att stå upp för fikat, säger Martin Lundell.

https://tillsammansforfikat.se