medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Dags att skicka in anmälan till Årets Spel 2018

Lek- & Babyrevyn och Lek & Babybranschen inbjuder till tävlingen Årets Spel 2018.
Årets spel är indelad i kategorierna: Barnspel, Familjespel och Vuxenspel.

Vilka spel får vara med?

Spel som lanserats eller kommer att lanseras i år är att föredra, men även spel som kom ut på marknaden förra året kan få delta. Likaså kan nyreleasade spel delta om betydande förändringar i spelet skett. Det är mycket viktigt att de spel som skickas måste vara spelbara och kompletta. Det kan alltså vara en dummy om allt finns med, inklusive spelregler på svenska.

Varje företag får delta med obegränsat antal spel. Spelen måste finnas tillgängliga att köpa för Lek- och Babybranschens aktörer.

Sista anmälningsdag är 25 maj 2018. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.