medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Bara en knapp vecka kvar till Butiksleverantör

Nästa tisdag, den 12 april, slås portarna upp på Kistamässan för Nordens största mässa som visar inredning och utrustning för handeln. På Butiksleverantör 2011 finns cirka 200 utställare och ett stort antal seminarier med syfte att öka försäljning och förbättra lönsamhet.
Över 30 seminarier från handelns elit bjuder man på för att ge kunskap och inspiration. Direkt från England kommer till exempel Matthew Stych som pratar om "Global jättar och framtida vinnare inom handeln".
Jens Norfält, en av världens främsta forskare och expert inom shoppingbeteende, visar hur man skapar en spännande butiksmiljö och får kunderna att handla som aldrig förr.
Att det kommer att vara helt fullt när Henrik Fexeus pratar råder ingen tvekan om. Henrik är tankeläsare och känd från SvTs "Hjärnstorm" och han vet vad din kund tänker. Han menar att vi, speciellt när vi inte pratar, kommunicerar med varandra. Här kan du alltså lära dig att läsa av dina kunder.
Butiksleverantör pågår i två dagar. Mer info på: www.esayFairs.com/BUTIK-SE.