medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Butiksleverantör är tillbaka i Stockholm 13-14 mars 2013 


Den 13-14 mars är det än en gång dags för Butiksleverantör, Nordens största mässa som visar inredning och utrustning för handeln, att arrangeras på Kistamässan i Stockholm. På mässan kan besökarna hitta allt från butiksinredning och belysning till kassasystem och bemanning. Butiksleverantör är en återkommande mötesplats för beslutsfattare inom handeln som vill se nyheter, trender och lyssna till kostnadsfria seminarier.

 

Nytt för 2013 är bland annat att mässan Online Marketing & Handel lanseras parallellt, vilket innebär att besökarna även får ta del av innovationer och strategier inom digital marknadsföring och affärer över nätet. En annan nyhet är att mässan blir gränsöverskridande och marknadsförs över hela Norden för att bli en nordisk mötesplats. På mässan kommer det också att arrangeras ett Karriärtorg.


Läs mer på www.easyFairs.com/butik-se