medlem banner

Kortinlösen

 kortinlösenavtal Butikerna

 

Accepterar du kort som betalningsmedel? Om du gör det kan ditt medlemskap hjälpa dig att reducera kostnaderna för kortinlösen. Vårt kortinlösenavtal är det bästa inom handeln! Vi har pressat priserna på kortavgifter så att många av våra medlemmar sparar tusentals kronor varje månad. Du behöver inte byta affärsbank utan kan behålla den bank du har idag.

Samma pris gäller oavsett om det är internethandel eller fysisk butik.

Det handlar om en helt ny lösning för kortbetalningar. Och den största skillnaden jämfört med tidigare avtal är att den inte har några fasta transaktionsavgifter. Istället baseras avgifterna helt och hållet på en procentsats på köpbeloppet. Den procentsatsen kommer att ligga väsentligt mycket lägre än dagens, men variera något mellan olika korttyper.

I praktiken innebär det att påslaget på ett mindre köp med bankkort blir försumbart. Det kan handla om några få ören per köp.

Kortinlösare är det norska företaget Elavon, med verksamhet i stora delar av världen. Lösningen kommer att fungera medbefintlig utrustning och terminaler för kortbetalning. 

Observera att detta inte handlar om kortterminalen. Det är alltid inlösenavtalet man ska börja med. Alla terminaler utom Swedbanks Babs kan användas till vårt avtal.

För mer information om kortinlösenavtalet och hur du ansluter dig, kontakta oss eller din branschorganisation så förmedlas de kontakter och blanketter du behöver. Direktanslutna medlemmar kan vända sig direkt till Elavon:

Camilla Rosåsen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+47 98226177

 

Tilläggsavgift vid kortköp
Notera att från och med 1 augusti 2010 får säljföretag inte belasta kortinnehavare en tilläggsavgift vid kortköp enligt Lag om betaltjänster.

 

Trådlös betalterminal med stor skärm - just nu som exklusivt paketerbjudande

En trådlös betalterminal med stor skärm som ett just nu exklusivt erbjudande.
Det är vad vårt nya avtal med The Payment House innebär för alla medlemmar i Butikernas branschorganisationer.
Och bäst av allt – vårt fina inlösenavtal med Elavon, kan användas även i denna terminal som heter eeZeePos och är komplett med alla nödvändiga enheter.

Du kan använda en surfplatta eller en smartphone för att ta betalt av dina kunder.
Betalningen skickas antingen till en terminal, eller direkt till kundens mobiltelefon.
Att kunna erbjuda denna flexibilitet vid betalningstillfället är unikt. Och The Payment House är ensamma om denna lösning.

När kunden önskar betala med sin mobiltelefon, får kunden ett sms med besked om att ladda ner eeZeePay till sin mobil (om kunden inte redan har eeZeePay). När eeZeepay är nedladdad och ett kort är registrerat kan kunden betala transaktionen direkt. Kvitto på köpet skickas automatiskt till den registrerade mailadressen.

Den här betalningslösningen är mycket enkel och användarvänlig för dig som företagare. Genom vårt avtal med The Payment House, får du exklusiv tillgång till den här terminalen och applikationen genom en paketlösning.

För mer information, ansökningshandlingar och kontaktuppgifter hänvisas till respektive branschorganisation.