medlem banner

Kassasystem och kassaregister

 

kassaregister fri telefonsupport Butikerna

 

Nu kan du som är medlem i någon av våra branschorganisationer beställa PC-kassasystem och kassaregister hos Sharp till mycket förmånliga priser genom vårt avtal. Högsta kvalitet av hårdvara och användarvänlig utformning av programvara är något som kännetecknar Sharp kassasystem. Lägg därtill en svensk support som har öppet alla dagar om året kl. 8.00 – 22.00 (!) och ett rikstäckande nätverk av partners gör valet av Sharp kassasystem tryggt.
Utveckla din affärsverksamhet och skapa nya möjligheter med hjälp av Sharp kassasystem.

Vi kan erbjuda följande Sharp PC kassasystem och kassaregister till ett mycket förmånligt medlemspris:

Sharp RZ-X655 och Sharp Start
En ljudlös PC med touch skärm på 15" för dig som vill ta nästa steg med din verksamhet och vara förberedd för framtida önskemål och krav. Medföljer gör programvaran Sharp Start som innehåller de mest grundläggande funktionerna, vilket räcker väldigt långt, med bland annat integrerad kortbetalning, splitta nota, olika artikelgrupper, automatiskt generering av SIE fil till den som sköter din bokföring.

Du kan uppgradera licensen och utöka programvaran med funktioner som SMS, kalender, koppling till webshop, bordsbokningar etc.
I paketet ingår: PC-kassa, kontrollenhet, Sharp Start-licens, kortläsare i skärmen, 10,4" LCD display vänd mot kunden, kassalåda, printer, 3 timmar fjärrutbildning, samt 5 års telefonsupport.

Sharp XEA207B

Ett pålitligt kassaregister som har en display vilken erbjuder en överskådlighet som förenklar det dagliga kassaarbetet
I paketet ingår: kassaregister, kassalåda, kontrollenhet, SD-kort, programmering för varugrupper och logo / text på kvitto samt 6 månaders telefonsupport.

Sharp XEA217B

Likvärdig specifikation som XEA207B, men denna har spillskyddat tangentbord med touchknappar. Detta är ypperligt i miljöer där det t.ex hanteras mat & dryck.
I paketet ingår: kassaregister, kassakåda, kontrollenhet, SD-kort, programmering för varugrupper och logo / text på kvitto samt 6 månaders telefonsupport.

 

För mer information om avtalet, de olika produkterna, priser och medlemsrabatter samt för vägledning inför köp, kontakta oss eller din branschorganisation så förmedlar vi kontakterna du behöver.