medlem banner

Kortterminaler

Butikerna erbjuder olika medlemsavtal när det gäller kortterminaler. 

Verifone

Du som medlem kan hyra en terminal och får då ett startpaket utan kostnad vid nybeställning.

Det finns tre olika nivåer på startpaketen. Extra förmånligt är det om du tecknar tjänstepaket BAS. Då får du 200 kronors rabatt samt 24 kvittorullar och 10 rengöringskort till ett värde av 449 kronor. Tecknar du tjänstepaket PREMIUM så får du 700 kronors rabatt och samma antal kvittorullar och rengöringskort.
För mer information om avtalet, produkter, priser och medlemsrabatter samt för vägledning inför köp börja med att direkt gå vidare till https://www.verifone.com/sv/se/butikerna

För mer information om avtalet, produkter, priser och medlemsrabatter samt för vägledning inför köp, kontakta oss eller din branschorganisation så förmedlar vi kontakterna du behöver. Börja med att direkt gå vidare till www.verifone.se/butikerna.

Glöm inte att teckna vårt låga kortinlösenavtal. Läs mer under kortinlösen.

 

The Payment House

Du kan använda en surfplatta eller en smartphone för att ta betalt av dina kunder.
Betalningen skickas antingen till en terminal, eller direkt till kundens mobiltelefon - OCH - du kan använda vårt avtal emd Elavon.
Att kunna erbjuda denna flexibilitet vid betalningstillfället är unikt. Och The Payment House är ensamma om denna lösning.

När kunden önskar betala med sin mobiltelefon, får kunden ett sms med besked om att ladda ner eeZeePay till sin mobil (om kunden inte redan har eeZeePay). När eeZeepay är nedladdad och ett kort är registrerat kan kunden betala transaktionen direkt. Kvitto på köpet skickas automatiskt till den registrerade mailadressen.

Den här betalningslösningen är mycket enkel och användarvänlig för dig som företagare. Genom vårt avtal med The Payment House, får du exklusiv tillgång till den här terminalen och applikationen genom en paketlösning.

För mer information, ansökningshandlingar och kontaktuppgifter hänvisas till respektive branschorganisation.