medlem banner

Doftmarknadsföring

Har du någonsin tänkt tanken om att doftsätta din butik?
Butikerna och DM Sense har tecknat avtal om med förmånliga priser/villkor för detta.

Doftmarknadsföring uppkom för cirka 60 år sedan, men är en bortglömd del i sinnesmarknadsföring. De flesta butiker använder sig av musik, skyltar och digitala skyltar för att marknadsföra olika produkter. Luktsinnet har glömts bort helt av marknaden, så också av butiker. Exempelvis har bagerier kunnat sälja mer tack vare bakverkets dofter.

Genom ett nytt sätt att tänka och använda sig av alla våra sinnen kan vi påverka våra köpbeteenden och få en ytterligare dimension.
Studier visar att med doft i butik, så kan din omsättning öka med sex procent eller mer. Även den spenderade tiden i butik som har doftmarknadsföring ökade med cirka 14–18 procent.

I och med att kunden spenderar längre tid i butiken och upplever vistelsen positivt så ökar försäljningen.

DM Sense är en av de ledande experterna på marknaden inom doftmarknadsföring i Sverige. Man doftsätter alla typer av butiker, restauranger, företag, lokaler och fastigheter. Man kan även ta fram unika dofter för just ditt företag.

Kontakta din branschorganisation för att få veta mer om förmånen.
Om du är dirketansluten, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..