medlem banner

Juridisk rådgivning

 

juridisk rådgivning Butikerna

 

Som medlem har du möjlighet att få juridisk rådgivning inom flera olika områden. Tänk på att använda dig av denna möjlighet om du är osäker inför avtal eller beslut. Det är alltid bättre att tänka efter före.

Affärs- och hyresjurist
Du får 15 minuters kostnadsfri juridisk rådgivning fyra gånger per år. Du får dessutom en rabatterad timtaxa vid eventuellt behov av att köpa juridiska tjänster. Vår samarbetspartner är en advokatbyrå som har lång erfarenhet inom handeln.

 

juridisk rådgivning medlemsförmån

 

Arbetsrätt
Som medlem har du tillgång till Butikernas arbetsrättsjuristservice.
Här kan du ställa frågor som tolkning av kollektivavtal, löner, arbetstid och övriga arbetsrättsfrågor.
Telefonnummer: 0770-85 00 00. Uppge att du är medlem i Butikerna samt i vilken branschorganisation.

Hyresförhandling

TenantPro – specialist på hyresförhandling
Du får ett besked om nya villkor av din hyresvärd. Du blir kanske uppsagd. Du vill att saker ska åtgärdas, men får inget gehör.
Att vara hyresgäst är alltid en utsatt position och det är en krånglig juridik kring hela situationen. Dessutom är det ofta mycket pengar inblandade.
Med vårt nya avtal behöver du inte stå ensam längre. Hör ALLTID av dig när det händer något som rör din lokal!
Vår samarbetspartner TenantPro hjälper proaktivt och personligt dig som är kommersiell hyresgäst att sänka din hyra och att minska kostnader som är relaterade till ditt hyresavtal.

TenantPro hittar ofta extrema besparingsmöjligheter och fortsätter att förhandla där andra ofta slutar. Drivkraften i förhandlingen är stor och företagets förebyggande agerande är direkt kopplat till betalningssättet: ett lågt fast arvode och provision på besparingen som förhandlas fram. 

Som medlem hos oss får du förmånliga priser när du utnyttjar den här hjälpen i förhandlingen.
Ytterligare tjänster är:
• avtalsgranskning
• konfliktsökning
• lokalsökning
• hjälp med nyetablering

www.tenantpro.se

För mer information och kontaktuppgifter till samtliga jurister, kontakta oss eller din branschorganisation direkt så förmedlar vi de uppgifter du behöver.