medlem banner

Butikerna är en samarbetsorganisation för små och medelstora butiker inom detalj- och servicehandel i Sverige. Vi representerar många olika områden inom handeln då våra cirka 4 500 medlemmar är fördelade på 8 branschorganisationer. Vi arbetar i huvudsak med opinion, näringspolitik och medlemsförmåner.

Branschriktlinje som app

 

Lagom till mässan Fastfood & Café i förra veckan lanserades branschriktlinjen Säker Mat i Servicehandeln som applikation på App Store och Android. Intresset för nyheten var stort.

- I och med detta har man möjlighet att på ett smidigt och enkelt sätt kunna arbeta med egenkontroller och checklistor. Många gånger är det ju lättare att hantera telefon eller läsplatta i stället för dator, säger Bengt Hedlund, vd i Svensk Servicehandel & Fast Food som tagit fram den unika branschriktlinjen.

Det finns fyra olika sätt/nivåer att använda den nya appen. Är man medlem kan man få den helt gratis om man tar en variant med annonser, annars kostar den 89 kronor/månad. Icke medlemmar betalar 99 kronor med annonser och 189 kronor utan. Det finns två nivåer för support, en bas- och en plusnivå.