Skip to main content

Nyhetsarkiv

Nu kommer "cashback" till Sverige – ger konsumenter pengar tillbaka på alla köp

Mobiler och kund

I USA och England är "cashback", när konsumenter får pengar tillbaka på sina onlineköp, ett väletablerat fenomen. Nu kommer även svenska shoppare få pengar tillbaka genom den nystartade tjänsten Refunder.se.

Beräkningar visar att svenska konsumenter kan få tillbaka mer än 3 000 kronor på de inköp av exempelvis resor, mode och hemelektronik som de redan gör.

En svensk konsument gör personliga inköp för cirka 66000* kronor varje år. Nu kommer ett nytt återbäringssystem till Sverige som gör att många kan få flera tusentals kronor tillbaka på de inköp som de redan gör.

Cashback-tjänsten Refunder.se ger konsumenter pengar tillbaka på alla köp som görs online på hundratals populära butiker som Nelly, Hotels.com, Zalando, Tretti.se och CDON. Till skillnad från en kupongtjänst eller ett kundkort så begränsar cashback inte konsumenten till ett visst erbjudande eller insamling av poäng, utan ger utbetalning i form av reda pengar vid samtliga köp hos de anslutna butikerna. 3 100 kronor om året i snittåterbäring för en barnfamilj.
Och det finns stora summor att tjäna. Genom att jämföra snittkonsumtionen* för 30 olika inköpsområden såsom hemelektronik, resor, kläder och nöjen blir det tydligt att svenska konsumenter har möjlighet att få igen stora summor genom cashback.

Se jämförelse via denna länk:
http://www.mynewsdesk.com/se/refunder/pressreleases/nu-kommer-cashback-till-sverige-ger-konsumenter-pengar-tillbaka-paa-alla-koep-991679

- Det är förvånande att cashback inte kommit till Sverige förrän nu. I Storbritannien är var tionde person redan ansluten till en cashback-tjänst. Fördelen är att du kan handla precis som vanligt och att du får din återbäring utan förpliktelser eller mellanhänder, säger Victor Dahlborg marknadschef och en av grundarna till Refunder.se.

Refunder.se erbjuder även medlemmarna att skänka sin cashback till välgörande ändamål, via ett samarbete med Röda Korset.