Skip to main content

Nyhetsarkiv

Butikernas säkerhetspaket har utökats med avtal om kontanthantering

Niklas Sundin 2

Ett nytt avtal med Loomis ger medlemmarna i Butikernas branschorganisationer bra villkor när det gäller tjänster inom värdetransport.
- Vi fortsätter helt enkelt att satsa på att små och stora butiker ska ges möjlighet till samma säkerhetslösningar som stora butikskedjor, säger Niklas Sundin, säkerhetschef på Butikerna.

Som medlem i Butikerna får man tillgång till ett säkerhetspaket som består av flera delar och som väsentligt kan öka säkerheten och tryggheten för handlarna. Grunden i detta är säkerhetschefen i sig, billig och säker pengahantering samt säkerhetsteknik. Medlemmarna väljer sedan själva vad de vill använda.

Nyheten är alltså ett avtal mellan Butikerna och Loomis om kontanthantering. Även butiker med befintligt avtal med Loomis kan uppgradera och därigenom få tillgång till alla fördelar i Butikernas avtal.

- Det gäller både värdetransport, växelleverans, uppräkning och insättning på konto samt deponeringsskåp, säger Niklas Sundin som rekommenderar att alla medlemmar som vill veta kontaktar sina respektive branschorganisationer.