Skip to main content

Nyhetsarkiv

Sveriges bästa bensinstation finns i Fjugesta!

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset "Årets station" och i år har priset tilldelats Macken I Lekeberg AB, OKQ8 i Fjugesta, (Lekebergs kommun) med följande motivering:

"Magnus Persson med familj, som driver Macken i Lekeberg, ger hundratals kunder excellent service varje dag. Satsningen på att bygga en helt ny, fräsch station visar att man genom idogt arbete och gott entreprenörskap kan driva en servicestation i mindre orter och åstadkomma lönsamhet. Varje kund är en välkommen gäst hos Macken i Lekeberg och genom att kombinera styrkan i en kedjas centrala koncept med lokala inslag har Årets station skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet."

– Det är glädjande att få dela ut priset "Årets station" till duktiga entreprenörer som är goda representanter för branschen, säger Robert Dimmlich, vd för Svensk Bensinhandel.

- I våra beslutskriterier framgår det att vinnaren skall ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. Det är för tionde året i rad som priset delas ut.

Prisutdelningsceremoni skedde på stationen imåndags. Vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke "Årets station" fram tills nästkommande års prisutdelning.

Tidigare i år var Macken i Lekeberg nominerad till att bli Årets Servicehandlare, Svensk Servicehandel & Fast Foods pris "Convenience Retail Awards". Företaget utsågs även till Årets Företag i Lekebergs kommun 2014.