Skip to main content

Nyhetsarkiv

Fastfood & Café och Restaurangexpo i Stockholm 27-28 januari är fullbokad

Redan tre månader innan mässan går av stapeln kan arrangören meddela att hela hallen är fullbokad från vägg till vägg. Över 300 utställare är det som flyttar in på Kistamässan den 27-28 januari, och kölistan bara växer.

- Det är jätteroligt att så många leverantörer nu har hittat till mässan. Eftersom även besökarantalet har ökat markant från år till år så ser vi fram emot vårt största evenemang någonsin i mässornas historia. 
Målet är att skapa en mötesplats där branschen kan träffas, utbyta erfarenheter och ta med sig kunskap som direkt kan användas i det dagliga arbetet, säger projektledare Ann-Kristin Mogren.

Bland utställarna hittas allt från den lilla lokala producenten till de stora nationella aktörerna. Under ett och samma tak får besökarna träffa branschens ledande leverantörer och kan enkelt prova, jämföra, smaka och dofta årets nyheter. Under mässdagarna har besökarna också möjlighet att ta del av utställarnas "Best Deal"-erbjudanden – dessa produkterbjudanden är endast tillgängliga under mässdagarna.

Läs mer på: www.easyfairs.com/MASSA