Skip to main content

Nyhetsarkiv

Programmet klart för Fastfood & Café och Restaurangexpo i Stockholm 27-28 januari

Årets mässor på Kistamässan är fullspäckade med aktiviteter och bland utställarna kommer såväl lokala och nischade producenter som flera av branschens absolut största leverantörer att finnas samlade på ett och samma ställe. Här ges besökaren inspiration, kunskap och mängder med ingredienser som ger ökad försäljning på menyn. Det handlar om maten, trenderna och utrustningen likväl som koncept och service. I den nya saluhallen hittar besökaren dessutom specialiserade utställare med delikatesser, ekologiskt och närodlat.

Branschorganisationen Visita inviger mässan med hjälp av vd Eva Östling. Därefter föreläser flera kända branschprofiler under dagarna. Bland annat kommer toppkocken Marcus Samuelsson från New York, trendanalytikern Ingela Stenson, Ulf Wagner från Sjömagasinet i Göteborg, Birgitta Rasmusson – författare till Sju sorters kakor samt jurymedlem i "Hela Sverige bakar" och den flerfaldigt belönade Michelin-kocken Jean-Christophe Novelli från England.

På plats finns även mängder med andra aktiviteter såsom inspirationsdukningar, prisutdelning av Fast Food Awards, Årets sous vide-kock, provningar av kaffe, vin och nya smaker samt guidade turer inom eko och nyheter.

Mässorna ger en ordentlig försmak av morgondagens trender och vad som krävs för att lyckas i den hårda konkurrensen. Vi är mycket laddade inför årets upplaga, det största arrangemanget i mässornas historia. Mer info och kostnadsfritt entrékort finns på: www.easyfairs.com/massa