Skip to main content

Nyhetsarkiv

Time och Nära Dej blir medlemmar i Svensk Servicehandel & Fast Food

Ytterligare två kedjor blir medlemmar i branschorganisationen Svensk Servicehandel & Fast Food. Det är Menigos butikskedjor Time och Nära Dej vars medlemsföretag nu får tillgång till en rad förmåner.

Avtalet mellan Menigo Foodservice och Svensk Servicehandel innebär att de 60 Timebutikerna blir medlemmar från och med 1 mars. Nära Dej med 113 butiker ansluter från och med 2016.

- Från Menigos sida ser vi hur viktigt det är att utveckla verksamheterna ur ett konsumentperspektiv. Svensk Servicehandel & Fast Food tog initiativet till att bilda Convenience Stores Sweden för att skapa engagemang hos leverantörerna och nu vill vi gå vidare för att i ännu högre grad dra nytta av arbetet, säger Peter Rehneström, försäljningschef, om varför man tecknar medlemskap för sina kedjor.

- Vi får tillgång till ännu mera kunskap och information samt viktiga medlemsförmåner som försäkringar, egenkontrollprogram och digitala utbildningar. Något som kommer att vara mycket bra för medlemmarna i våra båda kedjor.

- Vi är mycket glada över att kunna välkomna Menigos kedjor. Time nu i mars, och Nära Dej från och med nästa år, säger Bengt Hedlund, vd i Svensk Servicehandel & Fast Food.

- Vårt arbete gynnar hela branschen och fler medlemmar stärker oss och gör vår röst ännu mera hörd. Det tillför också nya idéer och ny kompetens. På sikt hoppas vi att samtliga kedjor ser det som självklart att vara medlemmar i branschorganisationen.