Skip to main content

Nyhetsarkiv

Butikerna-butiker håller sig framme i Retail Awards

De butiker som representerar/tillhör någon av Butikernas branschorganisationer, har nominerats till Retail Awards som avgörs den 11 maj. En zoo-butik, ett leksaksföretag och så Gekås so faktiskt är medlem i Lek- och Babybranschen. Vi säger grattis och lycka till!

Årets Butik
Féline House Vällingby
Med gedigen retailkunskap, teoretisk och praktisk, kärlek till sin specifika bransch, omsorg i personalrekryteringen och ett genuint intresse för kunderna och deras älsklingar, visar Féline House att det med god lönsamhet går att driva en fristående zoobutik i tuff konkurrens med stora kedjespelare. Med uthållighet och ett fullstort sortiment på liten yta har butiken blivit både vinstgivande och social mötesplats.

Årets tillväxtföretag
Lekmer
Ett vinnande koncept som snabbt blivit barnfamiljernas favorit. Snabbväxande e-handel med butik ger Lekmer potential för ytterligare tillväxt.

Årets totala köpupplevelse
Gekås Ullared
En aktör som "inte sitter stilla" och ständigt utmanar och vässar sina erbjudanden. Trots att vi kommit till 2015 med mängder av lågprisalternativ, resmål och nöjen, befäster de sin tyngd som både turistmål och handelspalts, detta tack vare att de serverar en fantastisk köpuplevelse som börjar innan kunden ens har åkt hemifrån och som försöker ta hänsyn till ebhoven hos alla familjemedlemmar – även hunden.