Skip to main content

Nyhetsarkiv

Två nya möjligheter för Butikernas medlemmar att förkovra sig

Butikerna har sedan tidigare ett samarbete med MHM Consulting och Morgan Holmström kring utbildningar. Just nu finns möjlighet till två halvdagskurser i Göteborg – och vill man kan man gå båda på samma dag. Datumet är 16 september.

Workshop Kundmötet kl 10.00–12.00

Workshopen riktar sig till dem som dagligen möter kunden. Kundmötet är viktigt för framgång. Dina kunder vill bli inspirerade och få tips och idéer. Men ändå så får bara 2/3 av dina kunder ett merförsäljningsförslag. Under workshopen pratar vi om hur viktigt kundmötet är för kundernas uppfattning av företaget och val av butik. Merförsäljning är hjälpa och leda kunden som leder till ökad lojalitet och förtroende.
Syftet med seminariet är att medarbetarna förstår vikten av deras betydelse för företagets utveckling, samt att bli inspirerade, få tips och råd hur de kan utveckla kundmötet.
Vi kommer även gå igenom vårens kundundersökning, demografiska variablers (ålder, kön etc.) påverkan på kundernas beteende och vad som är viktigt för kunderna vid val av butik i region Väst, skiljer det sig mot övriga landet?
Kostnad: 1 000 kr ex moms per person
Erbjudande: Gå tre betala för två

Utvecklande ledarskap kl 13.00 – 17.00 – en eftermiddag som lönar sig

Studier visar att 45-60 procent av resultatet kan förklaras av ledarskapet. Workshopen riktar sig till dig som idag är chef eller som har ambition att få en ledande position i företaget, t ex ägare eller (blivande) butikschef. Investera i ökad kompetens och stärkt ledarskap så att du kan bli bättre på att motivera och coacha dina medarbetare. Motiverade medarbetare som delar företagets målbild ger ökad försäljning och driver butikens lönsamhet.
Att vara chef, krav och förväntningar, utvecklande ledarskap
Motivera och coacha dina medarbetare
Workshopen är mycket uppskattad av era kollegor. På en skala mellan 1-5 är deltagarnas bedömning av utbildningen i genomsnitt 4,8
Kostnad: 1 500 kr ex moms per person

Vi rekommenderar att ni bokar redan idag då antalet platser är begränsat. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070 311 74 49