Skip to main content

Nyhetsarkiv

Nytt branschforum skapas för Lek & Baby

Lek- och Babybranschen samt Lek & Babyrevyn planerar tillsammans med arrangören Bra Mässor en helt ny mötesplats där affärer ska stå i fokus. Premiären sker om ett år, 4-5 oktober, och platsen är Scandic Infra City.

20 minuter från Arlanda och Stockholm City finns här mässhall och hotell i ett. Tanken är att forumet ska hållas två gånger om året, vilket betyder att den andra gången blir under våren 2017. Kompakt och effektivt är ledorden. Bland annat så förbereds grundbyggnationen till utställarna för att underlätta deltagandet.

På detta forum träffar leverantörer och grossister inköpare från butiker, varuhus och kedjor för att se nyheter och göra affärer. Det skapas en effektiv mötesplats för professionella i leksaks-, baby- och barnbranschen.

Babybranschen och leksaksbranschen har sedan länge närmat sig varandra och i många butiker, varuhus och på e-handelssajter kan konsumenten köpa varor från båda branscherna. Sedan förra våren är de två branschföreningarna som bekant en, och denna tidning har blivit Lek & Babyrevyn.

Det här betyder en ny gemensam professionell och öppen mötesplats för alla aktörer som är i branschen. I arrangemanget ska också ingå en branschmiddag. Ett mötesbokningssystem kommer att erbjudas.