Skip to main content

Nyhetsarkiv

Ännu lägre pris på kortinlösen!

Eftersom så många har anslutit sig till ramavtalet med Butikerna så sänker nu Elavon priset för kortinlösenytterligare. Du som ännu inte tecknat detta unika inlösenavtal bör snarast titta på möjligheterna med hjälp av din branschorganisation.

Elavon är en ledande leverantör av betallösningar. Med över 40 års erfarenhet kan man erbjuda en av världens bästa teknologier för att genomföra betalningar. Lösningarna kan anpassas för alla kunder, från stora internationella koncerner till små lokala butiker. Betallösningarna är trygga vid alla typer av betalningar så att företag, oavsett storlek, riskfritt kan ta emot kortbetalningar.

Med US Bank i ryggen levererar man globala, säkra, flexibla och innovativa lösningar till sina kunder och partners. Varje år hanterar Elavon över 3 miljarder transaktioner till ett värde av mer än 300 miljarder dollar världen över. Teknologi och innovation öppnar hela tiden för nya möjligheter i branschen för betallösningar. Elavon ger sina kunder och partners en möjlighet att växa genom att man anpassar sig efter handeln världen över med sina omfattande och säkra lösningar för betalning och kortinlösen. Varje dag hanterar man korttransaktioner för Visa, MasterCard, JCB, UnionPay, Diners Club och American Express för över 1,3 miljoner kunder världen över. 1,3 miljoner företag använder Elavon.

Priserna per transaktion får du genom att kontakta din branschorganisation eller Elavon direkt. Interchange-avgifterna för företagskort och kort utanför EU påverkas inte av de nya reglerna. Kunder som redan har tecknat ett avtal kommer automatiskt att få priset nedjusterat från och med 1 februari.

Elavon erbjuder en 24-timmars kundservice samt en egen personlig kontaktperson. Behöver du hjälp med att komma i gång, eller letar du efter en ny leverantör av betallösningar så hör av dig.