Skip to main content

Nyhetsarkiv

Premiär för Starwebs nya webbutik

En annan av Butikernas samarbetspartners är Starweb som nu presenterar sin nya butiksstorlek Premiun. Den erbjuder samma möjligheter till merförsäljning som endast de största e-handlarna tidigare kunnat göra, men till en bråkdel av kostnaden. Med smarta funktioner kombinerat med personliga budskap blir det enkelt att fånga upp köpsugna besökare och konvertera dem till nöjda kunder.

Med Premium erbjuder Starweb e-handlare inte bara funktioner som underlättar kundens köpprocess, utan som också ökar webbutikens konvertering. Genom att skapa olika mejlmallar och anpassa budskapet utifrån övergivna och sparade kundvagnars varuvärde, erbjuds kunden en personlig och skräddarsydd service. Även den avancerade produktfiltreringen, som bygger på Amazon Elasticsearch, möjliggör förutom en ögonblicklig respons möjlighet att kundanpassa och använda en mer personlig känsla för att hjälpa kunden att hitta rätt.

Johan Lindstedt, VD Starweb:

”Det känns otroligt roligt att erbjuda denna typ av intelligenta funktioner som skapar förutsättningar för att våra kunders verksamhet ska växa. Funktioner som inte bara kompletterar varandra, utan också tidigare funktionalitet, skapar många kreativa möjligheter i den alltmer personifierade e-handeln.”

Förutom funktioner som Avancerad produktfiltrering i realtid, Övergiven kundvagn, Återaktivera kundvagn, Åter i lager, Merförsäljning i kassan och Swish ingår hela tolv timmar skräddarsydd design. Premium kostar 3495kr/mån.

Läs mer om Premum på www.starweb.se