Skip to main content

Nyhetsarkiv

Affärsutbildningar i Stockholm den 4 april

Genom Butikernas samarbete med MHM Consulting erbjuds medlemmarna i branschorganisationerna ett förmånligt deltagande i två utbildningar som går av stapeln i Stockholm den 4 april.

De tre kundmötena
Workshopen handlar om hur vi kan bli bättre på att påverka och hjälpa kunden till köpbeslut, hur vi kan arbeta med mekanisk- (exponeringar) och personlig merförsäljning.

Affärsutbildning med fokus på ledarskapet
45-60 % av ett företags resultat kan hänvisas till ledarskapet. Under utbildningen kommer vi prata om att vara chef, vilka krav och förväntningar ni kan ställa, samt konkreta tips hur du kan coacha och motivera dina medarbetare till att nå dina uppsatta mål. Vi kommer även kolla av hur dina medarbetare uppfattar dig som ledare.

Du kan anmäla dig till utbildningarna var och en för sig eller anmäla dig till både. Priset om du vill gå på både passen är 2 490 kr per person. Se bifogat för mer information kring utbildningarna.

Begränsat antal platser.
Boka via mail; iDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., alternativt via telefon 070 311 74 49