Skip to main content

Nyhetsarkiv

Nu kan Butikernas medlemmar bygga sina egna appar!

Bild Connect4apps origonal

Genom en ny medlemsförmån erbjuds nu de cirka 4 000 medlemmarna i Butikernas organisationer, möjligheten att billigt och enkelt bygga sina egna appar. Allt i syfte att förenkla kommunikationen med kunderna.

Det finns faktiskt fler mobiltelefoner än människor på vår planet idag vilket betyder att telefonen är vår tids främsta kommunikationskanal.

- Kommunikationen med befintliga och nya kunder förenklas när man har en egen app.
Vi ser det som en riktigt intressant medlemsförmån som vi nu erbjuder genom samarbetet med Connect4apps, säger Butikernas vd Bengt Hedlund.

93 procent av dem som använder mobilen till att undersöka produkter och affärer köper produkten inom en timme. Ju mer man syns och finns tillgänglig för kunderna på deras mobiler, desto mer kommer de besöka butiken och desto oftare kommer det leda till försäljning.

En annan fördel med en mobil applikation är att man också kan nå kunderna genom pushnotiser. 90 procent av notiserna som skickas ut öppnas inom 15 minuter från det att man skickar ut ett meddelande, säger Jakob Kolsmyr på Connect4apps som nu hoppas att många av Butikernas medlemmar utnyttjar förmånen och börjar bygga sina egna appar.

- Vi har system som gör det enkelt och kostnadseffektivt och ser fram emot det nya samarbetet med Butikerna.

Connect 4 Apps utvecklar mobila applikationer för Smartphones i samarbete med Google-Play och App-store.