Skip to main content

Nyhetsarkiv

Premiär för Blob Forum i höst – en helt ny fackmässa för lek- och babybranschen

I oktober är det dags för premiären av Blob som är Sveriges nya gemensamma och öppna forum för alla aktörer i leksaks-, baby- och barnbranschen.

Babybranschen och leksaksbranschen har sedan länge närmat sig varandra och i många butiker, varuhus och på e-handelssajter kan man som konsument köpa varor från båda områdena. I början av 2015 slogs branschföreningarna ihop till en: Lek- och Babybranschen, och facktidningen har blivit Lek & Babyrevyn. Sammanslagningen öppnar för en ny gemensam professionell mötesplats för alla som jobbar med leksaker och baby/barnprodukter.

- Blob är ett eftertraktat evenemang av både leverantörer och butiker, säger Magnus Stuart, ordförande i Lek- och babybranschen.

- För flera år sedan fanns både en leksakmässa och babymässa i Sverige, men detta är första gången vi arrangerar det här gemensamma forumet. Vi har fått ett väldigt positivt gensvar våra medlemmar och ser fram emot en spännande premiär.

Blob Forum är en fackmässa och vänder sig till återförsäljare, ägare av fysiska butiker eller nätbutiker, inköpare och beslutsfattare i branschen. Syftet är att knyta kontakter, nätverka, göra inköp direkt på plats, planera inför säsongen eller bara trendspana.

Förutom fler än 60 utställare och alla deras produkter och nyheter, erbjuds matnyttiga ”miniseminarier” om sociala medier och e-handel för dem som driver butik, men även trendseminarier och trenddisplayer. På kvällen blir det mingel och middag med prisutdelningen för Årets Spel.

Blob Forum hålls den 4-5 oktober på Scandic Infra City i Stockholm. Blob arrangeras två gånger per år och vårforumet hålls den 29-30 mars på samma anläggning.

För vidare information, program, utställarlista och besökarregistrering, se www.blobforum.se

Kontakt:
Anna Weilemar, BraMässor Sverige AB
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0739-581353