Skip to main content

Nyhetsarkiv

Amerikanska leksaksexperten Reyne Rice talar trender på Blob - den helt nya fackmässan för lek- och babybranschen

Reyne 450

I oktober är det dags för premiären av Sveriges nya gemensamma och öppna forum för alla aktörer i leksaks-, baby- och barnbranschen: Blob. Internationellt välkända Reyne Rice kommer att hålla flera ”trend talks” om det allra senaste och hetaste inom leksaker under Blobs båda dagar.

Reyne har 30 års erfarenhet av marknadsföring, forskning och analysering av leksaksbranschen och ungdomsmarknaden. Hon har fått artiklar publicerade i över 60 länder, och är en populär talare på internationella konferenser. Reyne bygger på trenderna som identifierades på Spielwarenmesse, världens största leksaksmässa, i våras och tar tillsammans med våra utställare fram specifika trender för den skandinaviska marknaden.
Blob Forum är en fackmässa och vänder sig till återförsäljare, ägare av fysiska butiker eller nätbutiker, inköpare och beslutsfattare i branschen. Syftet är att knyta kontakter, nätverka, göra inköp direkt på plats, planera inför säsongen eller bara trendspana.

Förutom fler än 65 utställare och alla deras produkter och nyheter, samt trendseminarierna med Reyne Rice, erbjuds matnyttiga ”miniseminarier” om sociala medier och e-handel för dem som driver butik. På kvällen blir det mingel och middag med prisutdelningen för Årets Spel.

Blob Forum hålls den 4-5 oktober på Scandic Infra City i Stockholm. Blob kommer att arrangeras två gånger per år och vårforumet hålls den 29-30 mars 2017 på samma anläggning.

För vidare information, program, utställarlista och besökarregistrering, se www.blobforum.se