Skip to main content

Nyhetsarkiv

Anmälan till Årets Babyprodukt

7 oktober är sista anmälningsdatum för att få vara med i tävlingen om utmärkelsen Årets Babyprodukt. Kontakta Lek & Babybranschen om du är en aspirant.


Av de inkomna bidragen utser juryn de produkter som blir nominerade. Information om dessa kommer under vecka 43. Vinnarna meddelas sedan under vecka 47. De nominerade och vinnarna kommer som vanligt att få använda utmärkelsen i sin marknadsföring.
Förutom Årets Babyprodukt delas det ut pris i ytterligare tre kategorier, Årets Babyprodukt, Barn på väg (bilstol, vagn, bärselar, cykelsits mm) Årets Babyprodukt, Sköta äta sova samt Årets Babyprodukt, Säkerhet (babyvakt, hemsäkerhet, flytväst, hjälm mm).

Juryn är opartisk och består av sex personer där Ulrika Magnusson, Lekmer, är juryns ordförande. Övriga är Susanne Öhman från Bonti, bloggaren Anna Lavfors, Stina Sandström från Min Bebis, pappan Pontus Karlsson och mamman Anna Weillemar.

Kriterier är att produkten ska ha lanserats i Sverige under detta år och att den ska innehålla en avsevärd förändring mot tidigare versioner. Det krävs till exempel mer än en ny färg på en produkt för att den ska bedömas som ny. Vidare ska den uppfylla gällande säkerhetsnormer och finnas tillgänglig på marknaden senast den 1 december aktuellt år. Sist men inte minst ska den ha ett nyhetsvärde.

Välkommen med frågor och eller anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..