Skip to main content

Nyhetsarkiv

Ökad lönsamhet för butikerna i Butikerna tom 30 november

Kampanj 450

Oavsett om du har fysisk butik, webbutik eller både och, har du som medlem i Butikerna tillgång till tre unika erbjudanden inom kortinlösen, kortterminaler och även e-handel.
Erbjudanden som både reducerar kostnaderna och ökar försäljningen. Dessutom fungerar de friktionsfritt tillsammans.

KORTINLÖSEN
Bra betalningsupplevelser ger ökad försäljning. Elavons innovativa betallösningar gör upplevelsen bättre och kortbetalningen riskfri, både för dig och din kund. Med över 40 år i branschen och med 1,3 miljoner kunder världen över lönar det sig att välja Elavon vars lösningar kan anpassas för alla kunder, från internationella koncerner till små lokala butiker. Och de fungerar lika bra i fysisk butik som i webbutik.
www.elavon.se

KORTTERMINAL
Verifone är Sveriges ledande leverantör av kortterminaler. Man hjälper mer än 22 000 handlare att ta betalt och just nu erbjuder man dig som är medlem hos oss ett extra förmånligt avtal för både betalterminal till butiken och betallösning för e-handel.
Butik
VX 675, 279 kr/månad
En liten och snabb mobil terminal som klarar kontaktlösa betalningar
E-handel
En prisvärd och säker betallösning där vi just nu bjuder på startavgiften (värde 999 – 4999 kr) om du tecknar ett tjänstepaket.

E-HANDEL
För vissa kan en webbutik kopplad till verksamheten erbjuda kunden en sammanhängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler. Starweb ger dig redskapen att ta din handel ett steg längre med rätt funktioner som ökar försäljningen.
Prova starta webshop från Starweb gratis.
www.starweb.se/prova-gratis-butikerna

Läs mer och ta del av hela eller delar av erbjudandena på din branschorganisations hemsida.
Det är viktigt att du agerar NU!