Skip to main content

Nyhetsarkiv

Fackmässorna Fastfood & Café och Restaurangexpo firar 10 år i februari

Den 1-2 februari 2017 på Kistamässan är det tionde gången som Fastfood & Café, Nordens största mässa inom snabbmat och cafe, arrangeras. Sedan ett antal år tillbaka återfinns även Restaurangexpo sida vid sida och tillsammans skapar mässorna en komplett mötesplats med allt för café, snabbmat- och restaurangnäringen.

Aldrig förr har konsumenterna varit så medvetna och aldrig har de ställt så höga krav. Allt som har med mat att göra är hett, vilket syns inte minst på antalet magasin och TV-program som erbjuds idag. För alla som på något sätt arbetar professionellt med mat innebär detta många nya utmaningar och spännande möjligheter.

På Fastfood & Café/Restaurangexpo har vi samlat hela branschen för att restauranger, caféer, servicebutiker, trafikbutiker, konditorier etc enkelt skall kunna hitta just de nyheter, trender och den inspiration de behöver för att få fler gäster som spenderar mer, säger projektchefen Ann-Kristin Mogren.

Årets mässa bjuder på ett brett spektrum av utställare, en blandning med allt från de välkända och ledande varumärkena till de lite mindre okända guldkornen.

- Hela hallen är fylld, från vägg till vägg, så det kommer att finnas mycket för besökarna att hämta. Det är en riktigt spännande blandning av leverantörer på plats. Förutom att utställarantalet på över 300 är ett rekord i sig, har vi även fler utställare inom mat och dryck än vad vi någonsin haft, säger Ann-Kristin.

Årets meny av talare och aktiviteter släpps inom kort på mässornas hemsidor. I programmet varvas seminarier, workshops, provsmakningar och tävlingar.

- Det här är en bransch där alla sinnen är inblandade, vilket vi också tycker ska speglas i mässans program. Till och med den riktigt vetgirige borde känna sig mättad efter dessa två dagar, avslutar Ann-Kristin.

Fastfood & Café www.easyfairs.com/cafe
Datum: 1-2 februari 2017
Plats: Kistamässan i Stockholm