Skip to main content

Nyhetsarkiv

Nu får du även riskbedömning kostnadsfritt!

Niklas Sundin 450

Medlemmar i Butikernas branschorganisationer får sedan länge kostnadsfri telefonsupport från vår säkerhetschef.
Nu utökas förmånen med kostnadsfri hjälp för såväl riskbedömning som egenkontroll.

Butikerna har sedan bildandet för elva år sedan haft ett samarbetsavtal med Adapt Arbetsmiljökonsult AB, dit vår säkerhetschef Niklas Sundin är knuten. Tidigare har man alltså, utan kostnad, kunnat ringa Niklas för rådfrågning.

Det kan man fortfarande. Men dessutom får man nu också tillgång till två andra tjänster som inte kostar den enskilde medlemmen något. Det är riskbedömning för rån, hot och våld i form av en checklista för egenkontroll. Dessutom lathund för rån, hot och våld i form av ett textdokument för egenkontroll.

Adapt har nyligen bytt ägare och tillsätter fler resurser för att stödja sina kunder. Ny ansvarig är Max Vastesson och han beskriver företagets mål så här:

  • Handlarna ska veta om man uppfyller kraven eller inte samt hur man skapar en säker arbetsmiljö. Alla ska kunna känna säkra och trygga i sin verksamhet.
  • Riskbedömningen tar cirka 30 minuter att göra och kan spara tusenlappar åt dig. Fastnar du på en fråga ringer du till Niklas Sundin som guidar dig över telefon för snabba och enkla lösningar.

- Självklart är det mycket viktigt att du utnyttjar dessa kostnadsfria tjänster. Inte minst för att du inte ska missa att få ersättning vid inbrott eller skada. Tänk på att försäkringsbolagen säljer en försäkring till dig oavsett om du har rätt lås på dörren eller ej, säger Max Vastesson och tillägger att arbetsmiljön också är viktig.

- Du ska kunna skapa en trygg och säker miljö i din butik för anställda och kunder. Och tänk på att höra av dig innan något händer, det gynnar dig både med mer pengar i fickan och mindre huvudvärk.

Niklas Sundin finns till stöd för medlemmarna i Butikernas branschorganisationer i alla frågor. Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Gratis för medlemmar är alltså:

• Fri telefonsupport för alla säkerhetsfrågor
• Riskbedömning rån, hot och våld (checklista för egenkontroll)
• Lathund rån, hot och våld (text dokument för egenkontroll)

OBS! Hör av dig innan något händer, det gynnar dig både med mer pengar i fickan och mindre huvudvärk!