Skip to main content

Nyhetsarkiv

Stjärnkonditorn Roy Fares och Kockarnas kamp-vinnaren Edin Dzemat kommer till Fastfood & Café

Den 1-2 februari bjuder Restaurangexpo och Fastfood & Café på ett kändistätt talar- och aktivitetsprogram på Kistamässan. Vinnaren av Kockarnas kamp, Edin Dzemat, och dessertmästaren Roy Fares kommer bland annat att finnas på scen.

Restaurangexpo och Fastfood & Café har nu släppt sitt program inför mässan på Kistamässan den 1-2 februari. Förutom Roy Fares och Edin Dzemat finns bland annat kändiskocken Paul Svensson och Danyel Couet, en av grundarna till Mother, i talarprogrammet. Dessutom deltar Starbucks Sverigechef Johan Rosenblom och Heléne Johansson som bland annat driver det framgångsrika konditoriet Brunkebergs konditori på mässan.

– Det blir ett fullmatat program och många jubileums-happenings som väntar innanför dörrarna. Vi bjuder även på två olika seminarier om trender inför 2017, där The Food People från England och Lennart Wallander står på scen. Eko-kocken Carina Brydling kommer tala under mässan och det finns också möjlighet att delta på en workshop med ”Snygga mackor” med vinnaren av Mack-SM Johan Blidberg, berättar Ann-Kristin Mogren, projektchef.

Se komplett seminarieprogram för Restaurangexpo och Fastfood & Café här.

För mer information besök mässornas hemsida www.easyfairs.com/rest 
och www.easyfairs.com/cafe eller kontakta: Ann-Kristin Mogren, projektchef,
031-89 41 10, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.