Skip to main content

Nyhetsarkiv

Modern trådlös betalterminal med mycket bra villkor

Flyer eeZeePOS NY1 300

En trådlös betalterminal med stor skärm som ett just nu exklusivt erbjudande.
Det är vad vårt nya avtal med The Payment House innebär för alla medlemmar i Butikernas branschorganisationer.
Och bäst av allt – vårt fina inlösenavtal med Elavon, kan användas även i denna terminal som heter eeZeePos och är komplett med alla nödvändiga enheter.

Du kan använda en surfplatta eller en smartphone för att ta betalt av dina kunder.
Betalningen skickas antingen till en terminal, eller direkt till kundens mobiltelefon.
Att kunna erbjuda denna flexibilitet vid betalningstillfället är unikt. Och The Payment House är ensamma om denna lösning.

När kunden önskar betala med sin mobiltelefon, får kunden ett sms med besked om att ladda ner eeZeePay till sin mobil (om kunden inte redan har eeZeePay). När eeZeepay är nedladdad och ett kort är registrerat kan kunden betala transaktionen direkt. Kvitto på köpet skickas automatiskt till den registrerade mailadressen.

- Den här betalningslösningen är mycket enkel och användarvänlig för dig som företagare. Genom vårt avtal med The Payment House, får du exklusiv tillgång till den här terminalen och applikationen, säger Butikernas vd Bengt Hedlund och berättar att man erbjuds en paketlösning.

- Mer information, ansökningshandlingar och kontaktuppgifter kommer inom kort att finnas på såväl butikerna.org som på de olika branschorganisationernas hemsidor.