Skip to main content

Nyhetsarkiv

Bowlingföretagarnas konferensresa

Den 3-5 april höll Bowlingföretagarna sitt årliga event på Helsingforsfartyget Serenad. 150 förväntansfulla deltagare fördelade på 70 tal hallar, 25 leverantörer och samarbetspartners slöt upp vid Siljaterminalen för två dagars inspiration och trevlig samvaro.

Den första punkten var ett bejublat föredrag av Magnus Helgesson som grundade restaurangkedjan Harrys. Programmet fortsatte med SBHF foum där medlemmarna fick möjlighet att komma med förslag och ställa frågor till styrelsen om hur verksamheten sköts.

På måndagskvällen hade vi vår trevliga Galamiddag med prisutdelning till hallar och hallägare i fem olika kategorier, där det finaste priset ”Årets Bowlinghall” gick till Mikael Kyrk med den nyöppnade hallen Ten Lanes i Skövde.

Tisdagen ägnades åt förbundets årsmöte och mässa som innehöll allt från simulatorer, scoringsystem, bowlingprodukter samt mat och dryck. Samtidigt som mässan pågick fanns det intressanta seminarier att besöka. Nämnas kan Kegels representant från USA som talade om deras nya träningshjälpmedel samt Almega som redogjorde inför de kommande avtalsförhandlingarna med HRF facket om lönerna i våra bowlinghallar.

Personerna på bilden från vänster:
Eric Blomster Kees Birka Bowling ”Årets medarbetare”
Mikael Kyrk Ten Lanes Skövde ”Årets Bowlinghall”
Yngve Bengtsson O´Learys Köping ”Årets Designpris”
Per-Anders Hörlin Bowling City Jönköping ”Årets Entreprenör”
Börje Hultgren Bowlingmagasinet Värnamo ”Årets Vegashall” Utdelas av Svenska Spel
Makis Manthos Forshallen Tidaholm ”Årets Nykomling”