Skip to main content

Nyhetsarkiv

Lek– och Babybranschen gillar ökat mässengagemang

Branschorganisationen Lek- och Babybranschen samarbetar med Bra Mässor kring Blob Forum, höstens stora branschhändelse. Att BraMässor nu även blir svensk agent för Kind+Jugend och China Kids Expo, ser man som en bra utveckling.

Arrangören av Blob Forum, BraMässor Sverige AB, är från den 1 april även svensk agent för samtliga mässor som arrangeras av Koelnmesse i Köln och på andra ställen i världen. I barn-, baby- och leksaksbranschen har man den etablerade Kind+Jugend i september varje år i Köln men också den snabbt växande mässan China Kids Expo i Shanghai i oktober.

Kind+Jugend är sedan länge Europas ledande fackmässa för baby- och barnbranschen där många svenska företag redan ställer ut. Inte lika många har hittat till China Kids Expo i Kinas affärscentrum Shanghai. Det är en renodlad B2B-mässa med 65 000 besökare som växer snabbt och drar till sig affärsfolk från hela världen. En tydlig väg in till den asiatiska marknaden om inte annat.

För leverantörer inom baby- lek- och barn är Blob Forum ett tillfälle att visa upp sitt företag och sina produkter för en kvalitetsmålgrupp bestående av varuhus, kedjebutiker och oberoende butiker, större och mindre e-handlare, bokhandlare, museibutiker med flera.

- För er som jobbar i butik eller med näthandel är Blob Forum höstens svenska branschhändelse. Kom och titta på det allra bästa och senaste inom leksaker, baby- och barn-produkter, lyssna på och inspireras av vår trendpanel och var med och mingla med vännerna och kollegorna i branschen, uppmanar Lena Hedö på Lek- och Babybranschen som alltså välkomnar BraMässors utökade branschmedverkan.

- Vi har ju idag många medlemmar som både ställer ut och besöker Kind+Jugend. China Kids Expo tror jag också kan bli intressant då den har växt kraftigt de senaste åren.