Skip to main content

Nyhetsarkiv

Nytt kortavtal är marknadens bästa

credit card 450

Ännu en gång har Butikernas lyckats teckna ett kortinlösenavtal som blir marknadens bästa. Med sin samarbetspartner Elavon ger man den just nu lägsta avgiften för medlemmarna i de branschorganisationer som utgör Butikerna.

Butikerna var först i Sverige med nytt modernt kortinlösenavtal som också har ett lågt pris. Detta tack vare ett samarbete för betalningslösningar med The Payment House och Elavon. Genom detta erbjöds medlemmarna ett kortinlösenavtal av ett helt nytt slag som gav handlarna lägsta möjliga inlösenavgift.

- Nu förbättras avtalet ännu mer och våra medlemmar kan spara tusentals kronor varje månad på lägre kortinlösenavgifter, säger Butikernas vd Bent Hedlund och poängterar att även om detta är det just nu bästa avtalet i handeln, så kan stora kedjor ha lägre inlösenavgift.

- Medlemmarna i Butikernas branschorganisationer är mestadels mindre verksamheter som inte själva kan förhandla sig fram till så här förmånliga priser. Deras lönsamhet kan nu förbättras om de tecknar det nya Elavon-avtalet.