Skip to main content

Nyhetsarkiv

Fokus på nyheter när Fastfood & Café kommer till Malmö

Efter Stockholm och Göteborg kommer Malmö. Förberedelserna inför fackmässorna  Fastfood & Café och Restaurangexpo, som flyttar in på Malmömässan den 31 januari-1 februari 2018, är i full gång. Mässorna, som vänder sig mot café, restaurang och snabbmatsmarknaden samlar såväl Köpenhamnsregionen som hela södra Sverige.
Årets huvudtema är ”nyheter” och stor vikt läggs vid trendrapporteringar och marknadens nya produkter 2018.


- I alla våra enkäter, oavsett stad, anges nyheter som en av de största anledningarna till varför man kommer till mässan. Därför vill vi i år lyfta upp detta och verkligen ge besökaren det hen vill ha. I och med att mässorna arrangeras i början av året är det hit man skall komma om man vill vara först med 2018 år nyheter, säger projektledare Emelie Avesand.

En annan nyhet är området Entreprenörstorget, bestående av mindre leverantörer med allt inom tillbehör och utrustning. I kombination med den stora utställningen och Saluhallen, som också består av mindre och lokala utställare, skapas en mer komplett mötesplats med allt från det stora till det lilla.
I seminarieprogrammen lyfts nyheter, trender och heta ämnen i branschen. Hela programmet släpps inom kort där kända personligheter, workshops och provsmakningar presenteras.

- Vi vill skapa en mötesplats som lyfter in framtiden till restaurang- och cafébranschen med framtidens mat: Food Tech, dryckestrender, hållbarhet, desserttrender och mycket mer! Allt för att besökarna ska känna att de har fått den inspirationsboost de behöver inför det nya året, avslutar Emelie.

www.fastfoodcafesyd.se
www.restaurangexposyd.se