Skip to main content

Nyhetsarkiv

Ta genvägen till framtidens handel

Den 18 – 19 april slår Kistamässan upp portarna för Ecommerce + Shop Tech. Med ett starkt talarprogram som innehåller över 80 seminariepunkter kan du som besökare höra allt ifrån Amazons Max Amordeluso till tunga paneldebatter med fokus på branschens utmaningar och möjligheter.


Fler än 100 utställare finns på plats för att visa upp det senaste inom branschen. En bransch där ständig utveckling är en grundsten för att hålla sig konkurrenskraftig på marknaden. Dagens digitalisering har gjort handelsbranschen allt mer komplex och innovativa lösningar har blivit ett måste i allt från marknadsföring och betalning till leveranser och IT-system. Vi står alla inför utmaningar – Ecommerce + Shop Tech är mässan som samlar lösning, inspiration och innovation på en och samma plats för att ge dig och ditt företag rätt verktyg inför framtiden.

Fem höjdpunkter på mässan
• Max Amordeluso, lead evangelist Amazon. Berättar om hur Amazons röststyrning Alexa revolutionerar världen och förändrar konsumentbeteendet.
• Göran Adlén är den en välkänd trendspanare som ifrågasätter varför det analoga är det nya digitala och varför ska vi sluta prata om handel och e-handel?
• Anna Martinkari, Head of Omnichannel TELIA. Lär dig vikten av en Omnichannel – det finns inga ursäkter för att inte vara bra år 2018!
• Thomas Erikson är författaren bakom succéboken ”Omgiven av idioter” som snabbt lär dig läsa av människor, öka din självinsikt och minska din huvudvärk.
• Paneldebatten Innovativa betalningslösningar med representanter från Swish, Bambora, Payex, Dibs och Klarna diskuterar utmaningar och möjligheter med framtidens betalningslösningar.

Var? Kistamässan, Stockholm.
När? Onsdag den 18 april och torsdag den 19 april.
Hur? Mässan är kostnadsfri för besökare men du behöver registrera dig på ecommerceshoptech.se