Skip to main content

Nyhetsarkiv

Två nya medlemsförmåner på ett bräde

phone 225flower 225

Idag har vi nöjet att presentera två helt nya medlemsförmåner. Dels ett avtal med Telia där det kan finnas pengar att spara för dig. Dels en helt ny möjlighet som du kanske inte ens har tänkt på att den kan vara lönsam på sikt – nämligen doftmarknadsföring till förmånliga priser.

Telia Företag har en produktportfölj till vilken du som medlem hos oss får förmånliga abonnemangspriser, kraftigt rabatterade telefoner, möjlighet till IT-avtal och rådgivning inom kommunikation samt IT. I samband med detta så har Telia även erbjudit sig att se över de avtal som har mindre än sex månader kvar för dem som vill använda vårt avtal. Övriga behöver vänta ut befintlig avtalstid, alternativt avsluta befintliga avtal med nuvarande operatör.

Själva prislistan och uppgifter direkt till vår kontakt med Telia Företag finns på hos respektive branschorganisationer. Är du direktmedlem, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Sälj mer med doft!

Har du någonsin tänkt tanken om att doftsätta din butik eller ditt matställe?

Doftmarknadsföring uppkom för cirka 60 år sedan, men är en bortglömd del i sinnesmarknadsföring. De flesta butiker använder sig av musik, skyltar och digitala skyltar för att marknadsföra olika produkter. Luktsinnet har glömts bort helt av marknaden, så också av butiker. Exempelvis har bagerier kunnat sälja mer tack vare bakverkets dofter.

Genom ett nytt sätt att tänka och använda sig av alla våra sinnen kan vi påverka våra köpbetéenden och få en ytterligare dimension. Studier visar att med doft i butik, så kan din omsättning öka med 6 procent eller mer. Även den spenderade tiden i butik som har doftmarknadsföring ökade med cirka 14–18 procent. I och med att kunden spenderar längre tid i butiken och upplever vistelsen positivt så ökar försäljningen.

DM Sense är en av de ledande experterna på marknaden inom doftmarknadsföring i Sverige. Man doftsätter alla typer av butiker, restauranger, företag, lokaler och fastigheter. Man kan även ta fram unika dofter för just ditt företag.

Själva prislistan och uppgifter direkt till vår kontakt med DM Sense finns på hos respektive branschorganisationer. Är du direktmedlem, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..