Skip to main content

Nyhetsarkiv

Tjänade rejält på försäkringsbyte

Lekia adekvat

Daniel Åhlund som äger Lekia i Enköping, Uppsala och Västerås gav Adekvat Försäkring förtroendet att försäkra samtliga tre butiker vilket medförde både sänkt premie och betydligt bättre villkor.
- Jag sänkte kostnaden med lite mer än 15 procent, fick bättre villkor och den personliga servicen Adekvat Försäkring bistår med värderar jag högt, säger han.

- Att vi har ett av marknadens bästa villkor och konkurrenskraftiga priser vet vi om, men de mjuka värdena är något som vi värderar väldigt högt, säger Viktor Hallrup på Adekvat Försäkring.

Daniel Åhlund har drivit Lekia i Enköping sedan 2012, och har på resans gång förvärvat både Lekia i Uppsala och Västerås.

- När jag fick reda på att Adekvat försäkring är leverantör till Lek & Babybranschen blev jag nyfiken och tog därför kontakt med Viktor.

- I och med förvärvet av Västerås-butiken för några månader sen blev det naturligt att jämföra Adekvat mot min dåvarande försäkringslösning, och det visade sig att både priset och villkoren var betydligt bättre, en ”No brainer” enligt Daniel.

Adekvat Försäkring är ett försäkringsförmedlarföretag, säte och huvudkontor i Växjö med ett helt unikt koncept för branschförbund och företagskedjor. Helt perfekt för Lek & Babybranschen.

- Jag anslöt mig till Lek & Babybranschen för många år sen, men då av den enkla anledningen att jag fick 60 öre rabatt/liter på diesel hos Preem, säger Daniel med ett skratt.

- Men det visade sig vara så mycket mer värt än rabatt på drivmedel. Jag fick ju också trygghet och gemenskap som verkar för en sund utveckling av marknaden.

Daniel poängterar att samarbetet med både Lek & Babybranschen och Adekvat Försäkring fungerar friktionsfritt och rekommenderar alla medlemmar att låta Adekvat få göra en jämförelse.

- Förutom det förmånliga priset har de en anpassad försäkringslösning för just leksaksaffärer säger Daniel.

Viktor, som brinner för relationer och långa samarbeten fyller i.

- Det är väldigt enkelt att jämföra sin befintliga försäkring med oss. Antingen använder man blanketten på hemsidan eller så hör man av sig så skickar vi underlag.
-
- Vi strävar alltid efter att kunden ska känna sig trygg och få så bra hjälp som möjligt om skadan väl är framme. Vi står på kundens sida gentemot försäkringsbolaget. Vår filosofi är att hellre fria än att fälla vid en skada.