Skip to main content

Nyhetsarkiv

ZoorfExpo 2011 – Jubileum!

 

Det drar ihop sig till mässa i Stockholm igen. För femte gången (vartannat år) samlas företrädare för svensk zoologisk fackhandel i dagarna två, för att sälja, köpa, umgås och nätverka socialt.


Den 22 oktober öppnar Zoorf dörrarna till det 5:e ZoorfExpot i ordning. Det första gick 2003, den gången på Nacka Strand, men alltsedan 2005 på InfraCity mellan Sthlm City och Arlanda. Det är ju ett vartannat års scenario på zoofackhandelns branschmässa, ett väl beprövat koncept runtom i Europa. Arrangören har inte kunnat hitta något bättre anpassat bygge och geografisk plats för sina behov, än Infra Business center där hallen återfinns. Dessutom är det svårslaget med hotell "in house" och i direkt anslutning till själva utställningshallen. Den här gången räknar man återigen in ett 60-tal utställare på 2 300 kvm nettoyta. Det är helt utsålt med en härlig mix av utställare vilket ger en fantastisk inramning till årets jubileumsmässa. (Bifogat en schematisk skiss över hallen och dess utställare.)
Sin vana trogen håller arrangören en hejdundrande fest i anslutning till mässan. Årets fest under lördagskvällen har temat oktoberfest och kommer att bjuda på en oförglömlig traditionell storbandskväll.