Skip to main content

Nyhetsarkiv

2012 års bästa köpmän inom Pressbyrån och 7-Eleven

 

I samband med Reitan Convenience Sweden AB:s årliga Riksmöte som hölls i Karlstad i helgen, utsågs Serafia Hult & Elin Hägglund som årets köpman på 7-Eleven, Tommy Wallo som årets köpman Shell/7-Eleven och Camilla Andersson som årets köpman Pressbyrån.

Varje år utser Reitan Servicehandel "Årets Köpman" på Pressbyrån, 7-Eleven och Shell/7-Eleven. Utmärkelsen går till den köpman som under året målmedvetet och framgångsrikt utvecklat sin verksamhet i linje med varumärkets koncept. Det ärofyllda priset delas ut på Reitan Servicehandels årliga riksmöte då samtliga franchisetagare är samlade.

Vinnarna för 2012 är Camilla Andersson som framgångsrikt driver Pressbyrån Norra station Hässleholm,Tommy Wallo som driver Shell/7-Eleven i Haparanda och Serafia Hult & Elin Hägglund som har 7-Eleven Västra Järnvägsgatan Stockholm . Dessa tre fick under galakvällen ta emot välförtjänta hyllningar från sin franchisegivare och sina kollegor för sitt hårda och lyckade arbete att öka resultatet i sitt bolag samt att ytterligare utveckla en redan välskött butik.

– Det ligger i vår företagskultur att lyfta fram bra prestationer och hylla vinnare, och "Årets köpman" är den mest prestigefulla utmärkelsen vi delar ut. Alla vet vad som krävs för att bli nominerad och vi vet att tydliga målsättningar leder till framgång. Årets köpman är en förebild och det motiverar många köpmän att ge det lilla extra, säger Magnus Carlsson, vd på Reitan Servicehandel i Sverige.

Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet och går till de butiker som varit mest framstående inom alla dessa. Det räcker alltså inte att vara bra inom en eller ett par områden. De butiker som är med och kandiderar är bäst inom samtliga områden. Mätningen sker över hela året och man undersöker fokus och kvalitet kontinuerligt.

- Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att hå fått denna utmärkelse, säger Serafia Hult. Det visar att vårt hårda arbete blir tydligt, förutom i resultatet, även hos franchisegivarna, våra anställda och hos våra kunder, fortsätter Elin Hägglund.