Skip to main content

Nyhetsarkiv

På fredag lanseras Bedrägeriguiden

Med hjälp av Bedrägeriguiden kan du lättare skydda ditt företag mot bedragare – nätfiffel, bluffakturor och vilseledande försäljning. Den lanseras nu på fredag och är ett samarbete mellan bland andra Företagarna (där Butikerna är en del), Polisen, .SE och Svensk Handel.

Internet och telefoni skapar fantastiska möjligheter för företagare och privatpersoner att interagera och göra affärer. Den här guiden handlar om myntets baksida, bedragarna som utnyttjar möjligheterna för egen vinning. I guiden tar man upp deras metoder, vad som kan hända och vad du bör se upp med. Viktigast av allt: du får reda på dina rättigheter och hur du skyddar din verksamhet. Ta del av drabbades berättelser och gå igenom checklistorna så du kan vara säker när du använder Internet som en viktig del i ditt företagande.

I den kommande guiden tar man upp bedragarnas olika metoder, vad som kan hända och vad man som företagare ska se upp särskilt med. Bedragarna ska inte få övertaget utan istället ska vi fokusera på vad man kan göra om man trots allt råkat illa ut.
Företagare ska kunna ta del av drabbades berättelser och gå igenom checklistorna så behöver du inte vara rädd för att använda Internet som en viktig del i ditt företagande.