Skip to main content

Nyhetsarkiv

Ladda ner de senaste servicehandels-nyheterna direkt i mobilen

Tidningen Servicehandlaren lanserade i går sin nya app där, man på ett enkelt sätt kan få dagliga nyheter direkt i sin mobil, surfplatta eller dator.
 Ladda ner den nu direkt - den är självklart gratis.

På www.servicehandlaren.se händer det saker så gott som varje dag. Nyheter av alla de slag som rör servicehandeln. Problemet är att man måste ta initiativet och öppna sidan – om man inte har den som startsida så klart. På www.facebook.com/SvenskServicehandel finns en annan möjlighet. Men precis som med hemsidan så förutsätts det att man är vid en dator/smartphone/surfplatta och att man aktivt går in på dessa sidor.

Lösningen stavas app. Alltfler har smarta telefoner. Därför tänker man på Servicehandlaren, att den som vill veta direkt när det händer något viktigt i branschen, ska få just ett sådant push-meddelande till sin telefon eller surfplatta. En liten signal och vips så ser man rubriken och ett par textrader. Intressant för mig? Ja då klickar man en gång och hamnar rakt in i nyheten.

Det enda som krävs är att man laddar ner den helt nya appen. Man kommer inte att bli bombarderad. Tvärtom så får man meddelande bara när redaktionen anser att det är något som helt enkelt inte kan vänta till nästa nummer av tidningen.

Varsågod, här är den. Bara att klicka:

http://www.servicehandlaren.se/index.php?option=com_content&view=article&id=626&catid=2