Skip to main content

Nyhetsarkiv

Hälsokedjan Life och Hälsa för alla går ihop

Nordens största hälsokedja växer vidare genom att den familjeägda kedjan Hälsa för alla, med 13 butiker, profilerar om för ett samarbete med Life inom kort. Samarbetet innebär att Hälsa för alla byter varumärke och blir en del av Lifekedjan i Sverige. Hälsa för alla omsätter cirka 60 mkr och driver butiker bland annat i Pub-varuhuset , Drottninggatan 31, Nacka Forum, Port 73 och i Norrtälje.

– Familjen Furusten har med stor framgång och hög kompetens utvecklat ett välskött och omtyckt familjeföretag inom hälsofackhandeln. Vårt starka varumärke i kombination med ytterligare 13 väletablerade butiker gör oss tillsammans ännu starkare på en växande marknad i Stockholmsområdet, säger Lars Fins, koncernchef Life.

– Ofta är det detaljerna som avgör hur framgångsrikt ett koncept blir. Hälsa för alla har alltid varit starka på Stockholmsmarknaden och när vi nu samarbetar med Life blir vi tillsammans ännu starkare. Jag ser fram emot att tillsammans med vår kunniga personal noga välja ut och jobba med Lifes egna produkter och är övertygade om att de kommer att komplettera de originalprodukter och leverantörer vi har ett mycket gott samarbete med. Dessutom vill vi medverka till att Life fortsätter att prioritera det viktiga arbetet med personalutbildningar, säger Rikard Furusten, vd och delägare i Hälsa för alla.