Skip to main content

Nyhetsarkiv

Förmånsprogrammet med det lilla EXTRA

Idag lanseras Statoil EXTRA; ett nytt förmånsprogram med alla fördelar samlade på det bank- eller betalkort kunden vill anslutaI Statoil EXTRA samlas alla förmåner som Statoil erbjuder sina lojala kunder, på ett och samma ställe. Kunderna väljer själva vilket bank- eller betalkort man vill ansluta till förmånsprogrammet Statoil EXTRA. På så vis samlas drivmedelsrabatter, erbjudanden och digitala kuponger på ett och samma ställe, så enkelt som möjligt för kunderna.

– En fördel är att vi ger kunden möjlighet att välja vilket bank- eller betalkort den vill ansluta till Statoil EXTRA. Den andra fördelen är att vi har samlat det vi vet kunderna uppskattar och efterfrågar och tagit bort sådant som tidigare varit krångligt, till exempel att behöva komma ihåg att ta med sig kuponger och stämpelkort. De kupongerna ligger nu samlade på det anslutna bank- eller betalkortet i förmånsprogrammet. På så sätt vill vi underlätta för våra kunder, säger Johan Backman, marknadsdirektör, Statoil Sverige.

– För att ytterligare förstärka enkelheten kan kunderna lätt följa de rabatter och erbjudanden man har via sin mobil, i Statoilappen, eller på vår hemsida. Nu är det inte bara upp till kunden att hålla reda på sina erbjudanden, utan vår stationspersonal kommer också att se och påminna när kunden har outnyttjade kuponger, ska få sin sjätte kopp kaffe eller biltvätt gratis.