Skip to main content

Nyhetsarkiv

Sveriges bästa bensinstation finns i Gnarp

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset "Årets station" och i år har priset tilldelats Frengen Bensin och Närbutik AB, Statoil i Gnarp (Nordanstigs kommun) med följande motivering:

"Mats och Linda Frengen, som driver Årets station 2013, ger hundratals kunder excellent service varje dag. Genom att se varje kund som en välkommen gäst och kombinera styrkan i en kedjans centrala koncept med lokala inslag har Frengen Bensin och Närbutik skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet."

– Det är glädjande att få dela ut priset "Årets station" till duktiga entreprenörer som är goda representanter för branschen, säger Robert Dimmlich, vd för Svensk Bensinhandel.

- I våra beslutskriterier framgår det att vinnaren skall ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. Det är nionde året i rad som priset delas ut.

I samband med prisutdelningen kommer vinnaren att hålla kampanjer och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke "Årets station" fram tills nästkommande års prisutdelning.

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen den 12 november. I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, Statoil Fuel and Retail, leverantörer samt kommunstyrelsens ordförande.