Skip to main content

Nyhetsarkiv

Förmånligt avtal på företagsbil

Butikerna har tecknat ett ramavtal med Mazda som ger medlemmar 10 procent rabatt. Det innebär att du kan få en företagsbil av kvalitet till ett bra pris – om du är medlem i någon av våra branschorganisationer.

Avtalet gäller Mazdas nya modeller Mazda 3, Mazda 6 och SUVen Mazda CX5. Alla modellerna konstruerade enligt Mazdas nya så kallade SKYAKTIV princip, dvs låg vikt som ger låg förbrukning och låga utsläpp samtidigt som körglädjen och sportigheten finns kvar. Modellerna är också de första designade enligt något som Mazda kallar KODO - Soul of Motion som man hämtat från gepardens form när den rör sig. Mazda CX5 lanserades för drygt ett år sedan och har vunnit många priser världen över. Mazda 6 kom i ny skepnad för bara några månader sedan och har redan vunnit ett flertal priser. Slutligen har helt nya Mazda 3 släppts alldeles nyligen.

Alla modellerna är standardutrustade med Smart City Brake-system som är ett säkerhetssystem som automatiskt bromsar bilen i hastigheter upp till 35 km/tim om du kommer för nära framförvarande bil. Alla motorer uppfyller redan nu den nya Euro 6-standarden för utsläpp av avgaser som kommer att gälla i Europa från och med 2015. Och detta utan krångliga och fördyrande tillsatsutrustningar! Dessutom betyder det riktigt låg bränsleförbrukning antingen du väljer bensin eller diesel. Alla modeller har tio års garanti - längst på den svenska marknaden. Några fler fördelar:

  • automatlåda som växlar snabbare än en dubbelkopplingslåda
  • dieselmotor med världens lägsta kompression
  • bensinmotor med högre kompression än en Formel 1-motor
  • 5 stjärnor i NCAP krocktester

Om du vill veta mer, kontakta Mauritz Andersson på Eklunds bil i Göteborg på 031- 744 44 92.