Skip to main content

Nyhetsarkiv

Trots Euroshop-år ökade Butiksleverantör 2014 med 22 %!

2014 års upplaga av Butiksleverantör blev en riktig fullträff med 5 997 besökare, över 100 kvalitativa seminarier som drog fulla scener, 2 stora konferenser, och en återbokning inför nästa år som slår alla tidigare rekord!

Årets mässa hade fokus på framtiden och framförallt framtidens teknik. I entréhallen var en vision av framtidens butik uppbyggd, i ett koncept framtaget av Nitton93. Här visade bland annat Itab upp sitt nya helautomatiserade kassaband och Segelman Virtual Stores visade upp sin virtuella skärm där man kan köpa varor via sin iPhone eller Android-telefon. Den senare blev av besökarna framröstad som årets nyhet, vilket annonserades under festliga former på branschfesten som avslutade första mässdagen.

Även många av seminarierna hade teknik som inriktning. Allt från framtidens e-handel, mobilen som marknadsföringskanal, nya tekniska betallösningar till eyetracking på webben. Som vanligt så drog också inspiratörer som Christer Olsson och Annika R Malmberg fulla hus och Jens Nordfält, doktor i butiksmarknadsföring och expert på shoppingbeteende, var också väldigt uppskattad.

Samarrangemanget med mässorna e-commerce och Visual Communication fortsätter att vara en framgång och är enormt uppskattat av både besökare och utställare. Det fysiska och digitala går in i varandra allt mer och en mötesplats där man hittar allt man behöver för att bedriva framgångsrik handel är otroligt uppskattat.

Butiksleverantör är tillbaka på Kistamässan igen den 24 – 25 mars 2015. Även 2015 arrangeras mässan parallellt med e-commerce och Visual Communication. 
För mer information om mässan, vänligen besök www.easyFairs.com/Butik