Skip to main content

Nyhetsarkiv

Lekmer.se öppnar Stockholms största barn- och babybutik

Lekmer 450

Lekmer.se tar nu steget in i den fysiska butiksvärlden och öppnar Stockholms största barn- och babybutik i Barkarby. Butiken kommer ge kunderna det bästa från både den fysiska och digitala världen. Dessutom är butiken helt kontantlös.

Den ledande internetbutiken inom barn och baby, Lekmer.se, öppnar nu Stockholms största barn- och babybutik i Barkarby. I butikens 1 200 kvadratmeter kommer barnfamiljen hitta allt från leksaker till barnkläder, barnvagnar, bilbarnstolar och inredning till barnrummet.

- Att Lekmer öppnar en fysisk butik är ett naturligt steg då vi skall finnas där våra kunder finns, på datorn, i läsplattan, i mobilen och i den fysiska världen. Butiken och nätbutiken är sömlöst integrerade med varandra och vi kommer erbjuda en unik kundupplevelse, säger Fredrik Palm, vd på Lekmer.se.

Förutom alla varorna kommer butiken ha digitala storbildsskärmar och onlinestationer som ger kunderna en multikanal-upplevelse och tillgång till hela den stora internetbutikens utbud. Kunderna kommer även känna igen kassan från internetbutiken då betalningen sker med kort eller faktura.

- Butiken är helt kontantlös. Vi erbjuder istället faktura- och kortbetalning kostnadsfritt, precis som i vår internetbutik. På så vis skapas en tryggare miljö för butikspersonalen och våra kunder. Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp, förlossningsgaranti och om vi inte har produkten i butikshyllan så skickar vi den från vårt centrallager direkt hem till kunden, avslutar Fredrik Palm.

Lekmers butik öppnar 12 april kl. 10 på Enköpingsvägen 33, intill Jula, Media Markt och Mio, i Barkarby handelsplats, 15 minuter från Stockholms innerstad.