Skip to main content

Nyhetsarkiv

Sveriges Bageri & Konditorimässa - årets läckraste branschträff. Nu med Bagar-SM!

COLOURBOX5296013 kopia

Sveriges Bageri & Konditorimässa är höstens stora händelse för bageri- och konditorbranschen som fyller mässhallarna på Kistamässan. Här möter du en fin bredd av utställare som visar spännande råvaror, nya maskiner och det senaste inom inredning, hygien, yrkeskläder och förpackningar. Ta även chansen att inspireras och spetsa din kompetens genom tävlingar och aktiviteter.


Premiär för Bagar-SM
Vi är glada över att kunna presentera Bagar-SM som en höjdpunkt på mässan! En premiärtävling där Sveriges absolut vassaste bagare gör upp om den ärofyllda förstaplatsen. Fler mässaktiviteter presenteras längre fram. Håll utkik på vår hemsida!

Kvällsmingel och den stora mässfesten
När första mässdagen stänger klockan 18.00 anordnar vi ett mingel på Kistamässan. Njut av dryck, en enklare matbit och koppla av till en trubadur som underhåller på plats.

Efter att mässan avslutats den 20 september bjuder vi även in till en härlig mässfest på Berns! En tillställning som lockar både utställare och besökare, där du kan fortsätta nätverka under roliga och mer avslappnade former.

Anmäl dig kostnadsfritt här!
http://www.sverigesbagerimassa.se/Registrering

Varmt välkommen den 18-20 september!

Sveriges Bageri- & Konditorimässa
Plats: Kistamässan i Stockholm
Öppettider: Torsdag 10-18, fredag 10-18 och lördag 10-18

Läs mer på: sverigesbagerimassa.se